NYC PIZZA & GRILL

NYC PIZZA & GRILL Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen
27 sep 2020 om 8:31 Eten viel enorm tegen helaas geen volgende keer
26 sep 2020 om 20:22 Zeer slecht, vorige keer was een oven kapot. Voordeel van de twijfel gegeven maar weer ruim een half uur over tijd en nog niks gehoord, mooi zooitje
19 sep 2020 om 19:35 Niet tevreden over de bestelling. Direct contact op genomen en tot een oplossing gekomen
10 sep 2020 om 19:14 Döner kebab was echt goed, de knoflooksaus ziet eruit alsof de zelfgemaakte smaak echt goed is. dit mijn tweede bestelling en het was perfect.
10 sep 2020 om 19:05 Het eten viel een beetje tegen een patat kapsalon, de bezorging kwam precies op de aangegeven tijd.
6 sep 2020 om 9:21 We moesten meer dan 2 uur wachten op de bezorging. Dat het iets langer is, oké, want het was zaterdagavond. Maar slecht te bereiken, geen telefoontje vanuit het bedrijf zelf. Pizza’s waren oké, een wat zoete tomatensaus wel.
5 sep 2020 om 22:30 Erg jammer dat wij ongeveer 2 uur lang hebben moeten wachten op de bestelling, terwijl we dichtbij zaten. Ook was het aangegeven telefoonnummer buiten werking. Ter compensatie 10% korting ontvangen voor de eerstvolgende bestelling.
5 sep 2020 om 21:04 2 uur lang gewacht op onze bestelling.. het was zaterdagavond dus aan de ene kant begrijpelijk, maar neem dan contact op!! Ook heel slecht bereikbaar. Het eten was verder prima.
5 sep 2020 om 19:54 Eten werd 15 min later bezorgd dan de aangeven tijd door Thuisbezorgd. Wat al een uur was. Toen het eten er eenmaal was, was de patat vet en zompig , en het broodje döner net zo. De kapsalon was smaakloos en klef. Slechtste bezorg ervaring in lange tijd.
5 sep 2020 om 19:39 Ik heb het zelf op moeten halen na bijna 2 uur en het was nog niet klaar. En ze doen net alsof ze je niet verstaan. Laatste x.
30 aug 2020 om 19:42 Eten zou bezorgd worden om 17.00 uur. Uiteindelijk de helft van de bestelling om 17.30 uur gehad waarna een zeer chagrijnige en agressieve bezorger de andere helft ging halen. Eten was lauw, maar wel lekker. 1 ster bezorging omdat het niet minder kan.
29 aug 2020 om 21:12 Koude harde pizza Slappe lauwe patat. 06- nummer wat niet opgenomen werd. Na 3 uur juiste nummer gevonden, en niet geholpen kunnen worden.